Institut für Politikwissenschaft

30.11.2018

Institutskolloquium: Vortrag zum Thema "A Feminist EU After Austerity? Assessing the gender implications of EU Economic Governance"

Rosalind Cavaghan (Glasgow Caledonian University) am Mittwoch, 05.12.2018 um 16 h c.t. im Raum 124 des IfP

Thema ist, inwiefern die Austeritätspolitik der EU in den vergangenen Jahren zu einer Veränderung ihrer Akteure im Umgang mit Gender Equality geführt hat.

Next Wednesday, the 05.12.18, Rosalind Cavaghan from Glasgow Caledonian University will held a lecture on on "A Feminist EU After Austerity? Assessing the gender implications of EU Economic Governance" at 4 h p.m. c.t. as part of the Institute Colloquium on "A Feminist EU After Austerity? Assessing the gender implications of EU Economic Governance".

The topic will be the extent to which austerity policy the EU in recent years to change the way it actors in dealing with gender equality.