B590 Master Seminar in International Business

Hinweis:

Der Kurs wird in englischer Sprache angeboten. Die Kursinformationen werden daher nur auf englisch angezeigt.

Es wird empfohlen den Kurs ZB497 (Introduction into Research Methodolgy for M.Sc. students) ebenfalls zu besuchen.

Inhalt

This module acquaints students with the principles of research in business and familiarizes them with selected topics in International Business. For this purpose, participants will write and present a term paper on a specific assigned research question.

Fakten zum Kurs

ECTS-Credits

M.Sc.

Level

Arbeitslast

Kontakt/Selbststudium

Turnus

WS, SS

generell

Kursprache

ENG

Dauer des Moduls

Semester

Term paper

Max. Teilnehmer

Lernziele

Students will learn to gather, analyze and apply information from various sources, to formulate convincing arguments, communicate academic ideas, produce conclusions, and acquire academic writing skills on an advanced level. On the basis of defending their term paper, they will gain advanced presentation as well as communication skills.

Notwendig!

Anmeldezeitraum: 13.10.2020 - 03.11.2020
Bitte melden Sie sich in dem angegebenen Zeitraum per ⇒Online-Formular (hier verfügbar während des Anmeldezeitraums) für diesen Kurs an.

Bitte beachten: Bestätigungs-E-Mails werden nicht vor dem Ende des Anmeldezeitraums versendet! Es ist empfehlenswert ebenfalls den Vorbereitungskurs "ZB497 Introduction into Research Methodology for M.Sc." zu besuchen.

Studienleistung

Seminar (2 SWS)
Kolloquium (1SWS)

varies depending on the topic of the term paper